Balak Hensem & Awek Cun

*JANGAN LIKE JE, KOMEN KALAU BOLEH :3*
TINGGALKAN LINK DI SHOUTBOX

SAYA BUDAK BARU BELAJAR
KALAU SALAH TOLONG TUNJUKKAN

Thursday, March 10, 2011

Aku Suka Benda Gebu

Lama betul rasanya tak update belog.. busy yang amat~ huhu..
tapi ape2 pun, walaupun tak update blog, aku masih mengesot ke kawan2 punya belog,
baca story, khabar, macam2 lah.. tapi duk baca sajelah..

nie nak story sikit (walaupun pendek je)

http://matcuoi.com

em, suka tak dengan marshmallow?


aku memang geram tengok benda2 gebu2 nie..haha..
mula la ambil kesempatanlah merasa bila roommate semua dah balik..

http://matcuoi.com

fuhh~ sedap jugak bila dibakar..
orang kata kalau cicah dengan coklat lagi sedap tapi belum pernah merasa
(nanti nak try, cicah jem ke..haha)
bagi aku, yang bakar nie lagi sedap dari yang biasa2 sebab dia cair dalam mulut..

SEDAP~

http://matcuoi.com

*p/s : jangan buat macam nie, nie bukan marshmallow cicah coklat..haha
nie nama nyer hangit, nanti tak sedap sebab pahit..
bakar kejap2 je~



3 comment(s):

Yuslia Suhana said...

Penah mkn celup dgn coklat tapi tak penah mkn yg bakar punya.. Nak try la nnt.. sedap ke?? huhu

.A:F:I:R:U:D:D:I:N. said...

ish~ mesti la sedap..hehe
dia cair dalam mulut

aL sYa said...

amboy statement tajuk x thn..haha