Balak Hensem & Awek Cun

*JANGAN LIKE JE, KOMEN KALAU BOLEH :3*
TINGGALKAN LINK DI SHOUTBOX

SAYA BUDAK BARU BELAJAR
KALAU SALAH TOLONG TUNJUKKAN

Sunday, May 22, 2011

Hadiah Aku Untuk Member

Fuhh~

dah lame tak main2 dengan photoshop.. tadi aku baru je siapkan hadiah untuk member aku kat australia tu.. jauh tu~ haha.. dia chat aku kat facebook, mintak aku tolong buat kan header.. malas nak cerita, aku letak gambar je la..haha


kalau ikot kan, aku ambik cas dah tu..muahaha! takpe la disebabkan dia member lama, aku buatkan je la, aku tak berkira dengan member.. lagi pun aku xde keje nak buat..

ok, nie dia hasil kerja aku!


kalau korang nak, aku boleh buat kan tapi tu pun kalau aku rase nak buat..haha

4 comment(s):

Rozuan Ismail said...

pergh.comel gila header dia

.A:F:I:R:U:D:D:I:N. said...

tak reti sgt taste org pompuan..haha

tiQz said...

waaa.... kucing!!!!

.A:F:I:R:U:D:D:I:N. said...

minat kucing ea? haha..