Balak Hensem & Awek Cun

*JANGAN LIKE JE, KOMEN KALAU BOLEH :3*
TINGGALKAN LINK DI SHOUTBOX

SAYA BUDAK BARU BELAJAR
KALAU SALAH TOLONG TUNJUKKAN

Thursday, February 17, 2011

Survey 35 Minit

1st time kot aku kena tag.. Alya yang tag aku, so aku cuba jawab dengan jujur, kalau tak puas hati, korang komen la puas2..haha

http://matcuoi.com

instruction :
once you are tagged, answer the question honestly.. no lying or cheating ok?

starting time : 8.57 pm (sekarang dah malam, tak kan pagi kot..haha)
name : afiruddin bin noor azam (aku bangga)
brother(s) : 3 je.. (kadang2 je gaduh dengan aku)
eye colour : koko gelap2 (ade kacuk siam sikit)
shoe size : size 7.5 je (kaki aku kecik kot tapi lari laju..hehe)
hair : kaler koko sebab mandi air karat~ (tu pun kalau korang percaya) haih, mesti la hitam!
piercing : ade 2 kat telinga, kalau aku jadi perempuan..haha
height : 175 cm (tinggi ke?)
what are you wearing right now : sweater nike dengan seluar hawaii..haha
where do u Live : tumpat, kelantan (gomo kelate gomo!)
favourite number : 4439 (nombor plat moto aku..haha)
favourite drink : ikut la air ape pun, asal kan sejuk dan halal..haha
favourite month : bulan mac (sebab dapat call free seminggu)
favourite breakfast : sandwich je kot..


HAVE YOU EVER

broken a bone : kalau retak kira broken jugak tak? ade je kat lengan kanan
been in a police car : belum, aku budak baik..haha
fallen for a friend : kawan je~
fallen for a guy / girl for a short time : kalau aku suka laki? eee~ kat girl, tak perlu~
swam in the ocean : best! tapi tak suka karim.. eh! cramp..haha http://matcuoi.com
broken someone's heart : pernah je..muahaha
cried when someone's died : macho2 pun nangis jugak~
sat by the phone all night waiting for someone call : buat ape tunggu..haha
saved e-mail : aku tak suka save emel, leceh la~
been cheated : pernah je..haha.. buat relax sudah


WHAT

your room look like : semua putih..hehe
what is right beside you : mouse yang bertukar-tukar kaler..haha
what is the Last thing you ate : burger daging special..


WHO

the last person you tell : manusia..haha.. kawan aku..
who was the last person you danced with : dengan tiang letrik..haha.. aku tak suka menari
who last made you smile : my family and awek..haha


FINAL QUESTION

what are you listening right now : bunyi ekon..haha
what did you do today : pagi dengar ade ceramah motivasi, petang training ragbi, malam makan2 dengan online pastu study..hehe
are you the oldest : tak, aku yang ketiga dari enam..
indoors or outdoors : aku kat indoor..haha


TODAY DID YOU

talk to someone you like : family first, awek second..haha
kiss someone : bantal busuk..hak3
sing :
jom ajak aku pergi karaoke kalau nak dengar suara aku camne..

talk to an ex :
http://matcuoi.com
miss someone : mesti la, parents aku!
eat : dah, pukul 8.30 pm td..hehe

LAST PERSON YOU TALKED WHO

you talked on the phone to : awek~
made you cry : http://matcuoi.com
you went to the mall with : awek~
who cheered you up : mak abah aku! second awek..haha
have a crush on someone : pernah, sebelum aku ade awek.. http://matcuoi.com
what books are you reading right now : fluid mechanics
best feeling in the world : tidur..haha
future kids name : ali bin abu..hak3
do you sleep with stuffed animal : kena lenyek kat aku dulu la..haha
what's under your bed : tayar moto yang lama.. http://matcuoi.com
favourite sport : ragbi dengan volleyball
favourite place : rumah =)
do you have a job : yes, akauntan, tolong mak aku kira duit gaji orang..haha
what time is it now : 9.32 pm (aku taip slow je..haha)

with however long it took you to complete this, post as "my 14 minutes survey" (40 minit kot aku jawab..haha) and tag 15 people... (ramai la~)

aku tag :

14 comment(s):

bun said...

ahhaahah

giiiiiiiiii-laaaaaaaaaaaaaa

terlepas satu kene agi satu

waaaaaaaa,awat tag bun????

malasssssssssssssssssssss

.A:F:I:R:U:D:D:I:N. said...

padan muka..haha..
kalau survey sama, x payah,
kalau x, bley wat entri yg baru..hehe

aTeN i_nur said...

mak oiii..
png lebo.aha.
agak blurr sebernye..
btw.thnks la tag :)

Dilla Nur said...

thanks tag dilla, afi..hehe...i try wat ye...

.A:F:I:R:U:D:D:I:N. said...

try la jawab ok~ hehe

bun said...

em,kalaw jawab adekah kamu mahu membace nye???

hahhaha,kalaw taknak

tak yah buat

kehkehkeh (pemalas gile!)

fyqa said...

pehhh gilaaaa lahh.
xda banyak lagi ke soalan tu.
macam sikit sangat jeekkk.
uwaaaaaa

aTeN i_nur said...

tu la..pnjg leba soaln nye..nnti la kene amek mse pnjg nk jwb..nti da jwb akn tag afi..haha

.A:F:I:R:U:D:D:I:N. said...

ade je panjang lagi, nanti nak try cari..haha.. ok, tag la =)

Dilla Nur said...

dah wat dah...sangat panjang laa..huaaa...

.A:F:I:R:U:D:D:I:N. said...

ok, nak baca dilla punya..haha

aTeN i_nur said...

ok da wat da...bce la..
ermmm..btol kan cam ni..
http://panggilsayafatinainur.blogspot.com/2011/02/soalan-pnjg-lebar-afiruddin.html
hahaha

.A:F:I:R:U:D:D:I:N. said...

haha.. mantop la title entri

amalin @ elyn said...

tgu ak free bao ak wat tag ni deh. hehe. kan study fluid dlu.