Balak Hensem & Awek Cun

*JANGAN LIKE JE, KOMEN KALAU BOLEH :3*
TINGGALKAN LINK DI SHOUTBOX

SAYA BUDAK BARU BELAJAR
KALAU SALAH TOLONG TUNJUKKAN

Sunday, August 28, 2011

Tak Ada Usaha Tak Ada Hasil

Bagi siapa2 yang blogwalking kat blog Che Deen,
mungkin korang perasan yang header blog nie selalu je berubah..

dua tiga hari nie Che Deen tak larat nak post entry baru sebab selsema,
tapi sakit2 pun asyik duk cekang mata depan laptop..hehe..
nak cerita pasal header je..

dulu macam nie


sekarang macam nie
 eh, korang boleh klik2 kat atas kanan header nie.
kalau nak tau ape yang jadi, try la.hehe.
tak pro lagi, banyak lagi Che Deen kena belajar,
ape2 pun, macam tu la hasilnya.
takley blah ayat flash tu.haha
sekian..

2 comment(s):

Fendy said...

smart giler.....ajar2...

Che Deen™ said...

nak ajar tu susah la..hehe