Balak Hensem & Awek Cun

*JANGAN LIKE JE, KOMEN KALAU BOLEH :3*
TINGGALKAN LINK DI SHOUTBOX

SAYA BUDAK BARU BELAJAR
KALAU SALAH TOLONG TUNJUKKAN

Sunday, June 19, 2011

Aku Terima Dengan Seadanya~



Hari ini aku tak akan menulis ulasan, review atau pun tutorial..
entri nie, aku nak anda2 yang bergelar blogger atau tak,
memberi nasihat bermotivasi dalam pembentukan blog ini dengan memberi komen ataupun kritikan..
selama ini aku rasakan tak banyak pembaca yang memberikan komen dan kritikan untuk blog ini.. kali nie aku berharap..
aku akan menerima dengan besar hati segala komen dan kritikan anda, sebab itu sangat penting bagi aku dalam membentuk blog nie supaya semakin baik dan menaikkan trafik..hehe..
kalau boleh komen dan kritikan perlu juga anda batas, tak perlu berkasar.. kan2? korang ingin mengkritik design, template, content, loading blog atau apa sekali pun.. aiman tak kisah~

2 comment(s):

Qaseh dalia adelia said...

sayang ..cari background yg lebih terang sikit supaya tak nampak celaru .. cth kat sidebar tu kat nmpak star2 kat belakang =)

Che Deen™ said...

ok kak, che deen dah agak, degil betul background tu, nyusahkan orang..haha