Balak Hensem & Awek Cun

*JANGAN LIKE JE, KOMEN KALAU BOLEH :3*
TINGGALKAN LINK DI SHOUTBOX

SAYA BUDAK BARU BELAJAR
KALAU SALAH TOLONG TUNJUKKAN

Friday, April 1, 2011

Tolong Tolong Tolong

Suka sangat aku buat habuk kat blog sekarang nie..hmm~

serabut fikiran nie..
aku tak tau ape yang aku fikir..
aku tak tau ape yang patut aku wat..
aku banyak termenung..
aku banyak sangat mengelamun..
hmm.. ya Allah, kenape la aku camni..
sangat2 banyak termenung...

aku mahu tu tapi tak mampu..
aku terpaksa walaupun datangkan sedih..
aku tak tau ape lagi yang patut aku buat..
exam pun tinggal sebulan je lagi..
study pun entah ke mana hala..

please give me strength and motivation..

http://matcuoi.com

4 comment(s):

Novelgurl said...

Tolong3...banyakkan berdoa pada Allah =)Korbankan apa yang patut. Kuatkan semangat anda pasti boleh ! hwaiting ! =)

aL sYa said...

tabahkan hati..kuatkan semangat..
doakan urusan kamu dipermudahkan sentiasa, n dimurahkan rezki..aminn <3

amalin @ elyn said...

puh puh puh! dah.! aku da bg da strength kat mung.

L-mi Redzz said...

bnykkn bersabar, berdoa meminta pertolongn drpdNya...buat ape yg terbaik...